Kategori Arkiv: Strapon nabosex

Billige dildoer frække skolepiger

billige dildoer frække skolepiger

kom over til mig igen, og dansede videre. Efter et par glas bobler, serverede Jesper og jeg med ikke så lidt stolthed, den mad vi havde fremtryllet. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. Lottes c skål, og Mias d eller e skål. Lotte dækkede et pænt bord, og Mia kom.1800. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter. For Lotte kom hen og satte sig på mit skød, med fronten mod mig, tog mine hænder, og førte dem til sine bryster, og lod mig ælte det bedste jeg havde lært.

Billige dildoer frække skolepiger - Køb billetter online

Så fandt Mia ud af at nu skulle de "bytte". Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden. Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte. Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen. Lotte tøvede lidt, og fulgte efter. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Da Mia og Jesper tog hjem, gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle. Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele. Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Detaljer, skrevet af EL, visninger: 135446, min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag. De kikkede på hinanden, stod af, vendte sig om, bukkede sig ned, vippede kjolen op om måsen, så g-strengen blev synlig, og så var det bare for Jesper og jeg at kramme røv. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt.

Videos

Big boobs Schoolgirl Uncensored Hentai. Mia har "snydt lidt" med lidt silikone i brysterne. Til kaffe og dejlig rom. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. Men nej det var frækt. Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler. De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bhen falde. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang. Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og få.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Billige dildoer frække skolepiger"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *